Home
Behandelingen

Producten
Prijzen
Nieuws
Aanbiedingen
Contact
Gastenboek
Reserveren

Slapen


Bij Cosmetique Pura geloven we in een holistische kijk op beauty! Oftewel, het gebruik van de juiste skincare is een belangrijke basisvoorwaarde om er goed uit te zien, maar er zijn meer zaken die bijdragen aan een stralend uiterlijk. Een goede nachtrust en gezonde voeding zijn daar de belangrijkste voorbeelden van.


Mensen die goed en ontspannen slapen voelen zich lichamelijk en mentaal ‘beter in hun vel’ en zijn minder vaak ziek. Daarnaast worden zaken als inflammatie en ontstekingen effectiever aangepakt als je goed slaapt doordat het immuunsysteem 's nachts actiever is.

Ontspannen, doelgerichte slaap verbetert de levenskwaliteit en het algehele welbevinden en dat weerspiegelt zich in een stralende, gezonde huid!


Een goede nachtrust begint bij een goed kussen! En daarin zijn de mensen van HIMMELGR√úN een ware autoriteit.


Al meer dan 20 jaar maken zij in het Oostenrijkse Bregenzerwald handgemaakte, doelgerichte kussens op natuurlijke basis. En door de samenwerking die wij met hen zijn aangegaan, zijn deze kussens nu ook voor Clephar SkinProfessionals beschikbaar!


Ons assortiment bestaat uit 9 slaapkussens met elk een specifiek doel. Zo is er bijvoorbeeld het Immuun kussen dat je afweersysteem versterkt door het gebruik van salie, thijm en melisse. Dit kussen is uitermate geschikt voor mensen met acné of rosacea.


Alle kussen worden geleverd inclusief een kwalitatief hoogwaardige kussenhoes.

 

Monique

Uw huid, mijn Passie!

Cosmetique Pura Maastricht

06 53469512

monique@cosmetique-pura.nl